Gulvet er en stor del af det hjem, som du bor i. Det er der altid, og du går på det. Mange af os vælger endda farver på møbler og vægge ud efter en idé om, hvordan gulvet skal se ud.

Derfor skal det selvfølgelig også holdes pænt! Det kan være lidt af en opgave i sig selv, og nogle gange er uheldet ude. Heldigvis er det ikke noget, der ikke kan fikses med en omgang afslibning.

Fjern pletterne, snavset og alt det andet

Et gulv skal udsættes for noget. I nogle hjem er det hundepoter, andre er det våde sko i nogle helt tredje er det maling.

Uanset hvad, så er det ting, som kommer til at påvirke gulvet og simpelthen gøre det mere beskidt. Så mister et fint trægulv det liv, som det engang havde, netop fordi, at det bliver brugt over en årrække.

Med gulvafslibning er det heldigvis muligt at skrue tiden tilbage til dengang før alt dette rørte det fine træ. Afslibningen tager nemlig det øverste lag træ af gulvet – og hvad er så der, lige nede under? Det er selvfølgelig det originale trægulv.

Dette er fantastisk, fordi at du ikke skal ud at investere i et nyt trægulv, hvilket kan være en dyr affære. Med en god gulvafslibning, så bliver det som at få et nyt gulv tilbage, uden at det koster så meget, og det kræver mindre arbejde fra din side, siden det gamle gulv ikke skal hives op.

Gulvbehandling giver dig nye valgmuligheder

Dit trægulv er blevet behandlet på en bestemt måde – men var det noget, som du tænkte meget over? Ville du nogle gange ønske, at valget havde været anderledes, og at gulvet havde et lidt andet skær eller en lidt anden følelse?

En gulvafslibning involverer altid en gulvbehandling, som kan hjælpe med dette. Der kan behandles med mange forskellige metoder.

Metoder med klare olie giver en flot glød, lak kan give dig et gulv så blankt som et spejl, mens lud virkeligt kan fremhæve træets naturlige struktur. 

Hvad end du vælger, så kræver det bestemte ting bagefter, eksempelvis en behandling med lud, som gør, at du skal vedligeholde gulvet med sæbe. 

Dette er dog pludseligt et helt hav af nye valgmuligheder til dit gulv. Du kan læse mere om gulvafslibning på 3tilbud.net

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *