Danmark vrimler med lækre modemærker, som du kan investere i, hvis du ønsker at støtte hjemlandet. Samtidig gør det ikke noget, at der er dømt høj kvalitet og bæredygtighed oven i hatten. Her får du tre bud på danske modemærker, du bør kende til.

Danmark er hjemland for en lang række mærker, som du med fordel kan investere i, hvis du ønsker at støtte de lokale brands. Du kan samtidig få nogle rigtigt fede produkter til fair penge, hvis du vælger at investere i tøj, der er designet indenfor landets grænser.

Er du i tvivl om, hvor du skal lægge dine penge, hvis du køber tøj, der er designet i Danmark? Der findes flere brands end blot Hummel, Le Fix og de mange andre, danske mærker. Herunder får du tre bud på danske modebrands, du bør kende til.

du Milde

du Mulde er et danske designerbrand, der har eksisteret siden 2008. Brandet henvender sig til dig, der elsker farver og det lidt mere flippede, men som samtidig ønsker at klæde dig i bæredygtigt og komfortabelt tøj, som egner sig særdeles godt som alternativ til high fashion brands.

Deres pragtfulde modekollektioner og strenge krav til produktionen gør, at du simpelthen får tøj af højeste kvalitet, som bare holder. Du kan købe du Milde hos Butik Life, hvis du er i tvivl om, hvor du får fat i det henne. 

Lollys Laundry

Lolly’s Laundry er et af de nyere danske brands, der designer underspillet luksus til kvinder i alle aldre. Det er primært basisvarer, som udgør deres sortimenter. Noget af det, der kendetegner brandet er, at det i høj grad bærer præg af karakteristiske mønstre og feminine prints – og tilmed fås til en pris, som alle har råd til.

De flotte materialer, blomstrede og farverige mønstre skaber et underspillet, men på samme tid lettere flippet udtryk, som egner sig til stort set alle andre styles. Du kan kombinere de forskellige produkter på kryds og tværs, indtil du opnår det look, du synes bedst om.

Tim og Simonsen

Tim og Simonsen er et dansk modebrand, der skaber unikt modetøj og basisvarer samt lækre accessories. Du kan kombinere de forskellige styles på kryds og tværs, så du får det look, du sigter efter. Brandets produkter har små, finurlige detaljer og er af absolut højeste kvalitet på markedet.

Din garderobe skal indeholde en lang række forskellige produkter, som alle sammen udgør din samlede stil. Her er Tim og Simonsen oplagt, da det er et brand, som på en og samme tid er underspillet, men også gør en dyd ud af at være sin egen. Du kan derfor nemt kombinere det med tøj fra alverdens andre stilarter og modebrands, hvorefter du får dit helt eget og personlige udtryk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *