Er du i tvivl om, hvad du kan gøre, hvis du ønsker et mere stilrent hjem? Så findes der en lang række forskellige tiltag, du kan implementere i din boligindretning. Her får du vores bud på 3 af slagsen.

Et hjem behøver ikke at være stilrent, men hvis det er, skaber du et langt mere æstetisk og gennemgående udtryk i hjemmet, som kan løfte det til helt nye højder. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, kan du læse med herunder, hvor du får 3 tips til et mere stilrent hjem.

Du behøver ikke at gøre brug af alle tips, men kan nøjes med at implementere et par af dem – eller lade dig inspirere som en start. Uanset hvad, så vil du opleve, at dit hjem får et mere rent og æstetisk udtryk, hvis du implementerer dem.

#1: Gør brug af flotte vægdekorationer

En vægdekoration er en flot og æstetisk løsning, som du kan hænge på væggen. Den matcher godt de øvrige ting, du har på væggen, hvorfor den egner sig ind i de fleste hjem. Der er dog også god grund til, at du bør vælge en vægdekoration, da den kan skabe en sammenhæng mellem rummene i hjemmet.

Hos Amordesign kan du få flotte vægdekorationer, som passer ind i ethvert hjem. Fælles for vægdekorationerne er, at de er stilrene og pæne, hvilket gør dem til et perfekt match, hvis du i forvejen har indrettet dit hjem efter de nordiske designtraditioner.

#2: Skab sammenhæng mellem rummene

Det er vigtigt, at der er sammenhæng mellem rummene i din bolig, selvom de ikke nødvendigvis behøver at være indrettet på samme måde. Du kan dog sagtens gøre brug af forskellige elementer, som er med til at binde det hele sammen, hvis du ønsker det.

Du kan eksempelvis anvende de samme farver, materialer og lignende for at skabe en rød tråd, der øger sammenhængen mellem rummene i boligen. Det vil gøre det nemmere at identificere din indretningsstil, så hjemmet opnår et mere stilrent udtryk.

#3: Kontraster er med til at skabe sammenhæng

Du bør altid arbejde med kontraster i forbindelse med boligindretning. Selvom det måske ikke lyder sådan, så er kontrasterne med til at skabe en sammenhæng, som du ikke opnår på andre måder. 

Det kan være en væg der er malet i en anden farve end de andre, eller det kan være et materiale, som ikke er i de øvrige rum eller i selve rummet. Det er op til dig at vurdere, hvornår kontrasten er med til at skabe sammenhæng, og hvornår den bliver forstyrrende for stilretningen.

Hvis du vil være sikker på, at hjemmet har en sammenhængende stil, er det dog vigtigt, at du kører samme tema i resten af boligen, så det udelukkende er få elementer, der er medvirkende til, at der skabes en kontrast.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *