Der er ikke noget, der er mere irriterende end en entré, hvor der ikke er plads til at hænge sit overtøj – eller hvor det ganske enkelt er umuligt at finde det igen, når man har hængt det. En stumtjener kan være løsningen på manglende plads i entréen. 

En stumtjener er et både praktisk og æstetisk møbel, der kan placeres i entréen eller ethvert andet sted, hvor du ønsker mere plads. Det er et klassisk møbel, der har haft sin gang i danske og udenlandske hjem i mange år, men den er så småt begyndt at dukke op igen.

Stumtjeneren bliver typisk placeret dér, hvor det skal være nemt at hænge sit overtøj og tage det på igen efterfølgende. Når du har en stumtjener i hjemmet, er det nemt og hurtigt for gæsterne at hænge tøjet, når de kommer på besøg – og tage det på igen, når de skal afsted.

Før du investerer i en stumtjener, skal du overveje nogle forskellige ting. Eksempelvis hvor du ønsker at have den placeret, samt hvor meget den skal kunne bære. En stumtjener i metal kan bære mere end en stumtjener i træ, men det er ikke altid, den er lige så elegant.

Stumtjeneren giver et godt førstehåndsindtryk af hjemmet

Når du investerer i en stumtjener, investerer du ikke bare i mere plads til opbevaring. Du investerer i, at dem, der kommer på besøg i dit hjem, får et godt førstehåndsindtryk. En stumtjener er nemlig mere end bare opbevaring – det er en tjener, der byder velkommen og tager afsked.

Du får med andre ord et hjem, hvor gæsterne føler sig velkomne, når de træder ind ad døren. Det er med til at skabe et godt førstehåndsindtryk, hvorfor det ikke kun er oplagt at investere i en stumtjener i hjemmet. 

Det er også en god idé at investere i én på kontoret eller andre steder, hvor der jævnligt kommer gæster på besøg. På den måde slipper gæsterne først og fremmest for at hænge deres overtøj sammen med de ansattes, så det bliver nemmere at finde det, når de skal afsted igen.

Derudover er det smart, fordi det giver et godt førstehåndsindtryk, når gæsterne kommer, når der er en stumtjener. Det er en god idé, ligesom det skaber et mere livligt rum med masser af plads, selvom der hænger overtøj.

Brug stumtjeneren i soveværelset eller garderoben

En stumtjener er ikke udelukkende berettiget til en plads i entréen eller bryggerset, men kan også bruges til at hænge tøjet på, når du skal i seng. Der findes ingen steder, der som sådan er bedre end andre, hvorfor det handler om dine præferencer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *