De mange kolde vintermåneder bider sig ind i de danske stuer og medfører tit og ofte en dyr og kedelig varmeregning. Undgå dette i år, læs med her og opnå store besparelser på din varmeregning.

Brug din radiator korrekt og forbedre varmen i din bolig

Mange bruger deres radiator forkert, så derfor kan der være en del penge at hente ved at kigge på hvordan du anvender din bolig. Du vil også kunne opleve at din bolig opvarmes mere effektivt, og dit indeklima dermed bliver bedre. 

Indstil termostaterne ens: Sørg for at dine radiatorer er indstillet på det samme tal, så du ikke bruger unødvendig energi. Ved at have dine radiatorer indstillet på det samme niveau, vil varmen de udsender være stabil, og dine rum vil hurtigere blive opvarmet. 

Tænd flere radiatorer samtidig: Ved at have flere radiatorer, gerne alle, tændt samtidig, fordeles varmen bedst muligt i dit hus, så hver enkelt radiatorer ikke bruger unødvendige kræfter. På den måde holdes temperaturen også stabil.

Hold døre lukkede: Luk dørene mellem de forskellige rum i dit hus. Det hjælper med at holde på varmen i hver enkelt rum. Står døre åbne vil radiatoren automatisk arbejde på højtryk for at varme det rum op døren åbner ind til. 

Hold dine radiatorer frie: Sørg for at din radiator og termostat holdes så frie som muligt. Står din sofa foran radiatoren eller er den tildækket på anden vis, vil radiatoren tænke at der er varmt, så den lukker for varmetilførsel.

Sluk for varmen når du lufter ud: Selvom de fleste godt ved at de skal slukke for varmen når der luftes ud, er der alligevel mange som ikke gør det. Skruer du ikke ned for termostaten, når du lufter ud, vil radiatoren reagerer ved at hamre afsted for at varme rummet op til det den er indstillet til.

Få en varmepumpe installeret og spar penge

En luft til vand varmepumpe er en moderne og effektiv løsning til opvarmning af boliger – og så er det også en billig løsning. Du vil nemlig kunne opnå store årlige besparelse på varmeregningen med en luft til vand varmepumpe.

Med en luft til vand varmepumpe vil du også kunne få varmt vand i bruser og vandhane. Ligeledes kan den også nedkøle din bolig på varme sommerdage. En sådan varmepumpe er støjsvag, klima -og miljøvenlig samt effektiv og en billig løsning på den lange bane. 

Trænger din bolig til en reparation?

Er din bolig gammel, træt og utæt, hvorfor det er svært at opvarme den? Tit og ofte skyldes høje varmeregninger utætheder ved vinduer, i vægge, på loftet og ved taget. Derfor kan det være en god idé at gå din bolig igennem for utætheder.

Du kan nå langt med en efterisolering af taget og ved at skifte din boligs vinduer ud med nogle nye, tætte. Du vil ikke kun få et bedre indeklima og en billigere varmeregning i postkassen, men din boligs værdi vil også stige.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *